Zythos

Met zijn crispy clean aim is Zythos de ultieme carry die op elk moment in een game de touwtjes in eigen handen kan nemen. Zijn stijl resembleert die van de Franse pro (tevens naamgenoot van onze organisatie) Apex in zijn agressieve maar effectieve aanpak.

Ondanks zijn schattige babyface heeft deze jongen zeer hoge verwachtingen van zichzelf die soms leiden tot frustraties en kapotte TV’s.

Maar deze ongeëvenaarde inzet leidt tot ultieme vreugde wanneer hij weer eens eigenhandig een ronde voor het team beslist.

Shock “BackstabBert” G

Deze tactisch begaafde IGL schroomt niet om uren lang naar nieuwe smokes te zoeken of nieuwe set-ups te bedenken. Als ervaren sportman is hij zeer fanatiek en heeft hij een echte winnaarsmentaliteit.

Samen met een diepgaande passie voor CS:GO is dit het ideale recept voor een leider die al zijn spelers naar een hoger niveau tilt en het onderste uit de kan schraapt.

Met zijn aanpassend vermogen kan deze Nederlandse Pronax aan het begin van de ronde het hele team snel aanpassen aan de peeks van onze Sensei, wat voor een zeer dynamische stijl zorgt.

Wanneer het even tegen zit, is een play van een boze Bert het enige wat nodig is om het vuur in iedereen weer aan te wakkeren.

eplica

Als nieuwste aanwinst van het Furor. team heeft “Willy de klutskoning” al snel laten zien wat hij in huis heeft.

Met zijn sterke aim maar toch rustige en onopvallende stijl is hij verantwoordelijk voor een hoop belangrijke site holds en 3-man spraydowns in de allerbelangrijkste rondes.

Hierdoor is de parallel met het Franse talentje Bodyy snel getrokken, maar gelukkig praat eplica gewoon Nederlands.

Door zijn grote ervaring weet hij na de game ook waardevolle input te geven door snel de vinger op de zere plek te leggen, wat de vooruitgang binnen het team versnelt voor iedereen. Zo weet deze nuchtere jongeman vrijwel elke game wel 20 kills binnen te harken.

Sensei

Door zijn schittermagische flicks is deze emotionele speler de Chinese vertolking van KennyS. Maar dan zonder de longaids. Naast de uitstekende ‘raw aim’ die deze nieuweling bezit, is zijn intelligentie ook een waardevolle toevoeging aan het team.

Dit zien we vooral terug in het initiatief wat hij toont aan het begin van de ronde. Menig freezetime begint met de vraag; “Mag ik daar peeken Bert?”. Deze ondernemende kant van Sensei zorgt dan ook vaak voor een nodige opening pick in belangrijke rondes.

Ondanks het gebrek aan ervaring leert hij zeer snel en snapt hij het spelletje op een dieper niveau dan menig pugger. De CS wereld ligt aan zijn voeten, laten we hopen dat hij de absolute top behaalt!

Wave.

Een nieuw team betekende voor Wave. dat hij zijn befaamde lange loop links moest laten liggen. Ondanks dit, blijft hij natuurlijk altijd onze enige echte “jongen met de lange loop”, zeker vergeleken met een Chinees op de AWP.

Als solo site speler zal hij niet snel verrast worden en wanneer dit gecombineerd wordt met zijn goed getimede agression maakt dit hem ook erg sterk in clutches.

Hierdoor is deze Nederlandse Xyp9x een van de meest solide spelers binnen het team. Met zijn passieve clutches weet Wave. zijn stempel te drukken op menig key round op onze CT side.