Michiel “Zynex” Hartsuiker

Als de meest ervaren speler is Zynex een leermeester voor velen in dit team. Deze B-site speler heeft geen teamgenoten nodig om een volledige rush te stoppen of om een verloren ronde op schittermagische manier toch te clutchen.

Naast zijn rol in-game functioneert Zynex ook als CS:GO community manager waardoor er weinig tijd over blijft voor zijn stream (twitch.tv/xxzynexx).

Bert “BackstabBert” Gobbens

Deze tactisch begaafde IGL schroomt niet om uren lang naar nieuwe smokes te zoeken of nieuwe set-ups te bedenken.

Als ervaren sportman is hij zeer fanatiek en heeft hij een echte winnaarsmentaliteit. Samen met een diepgaande passie voor CS:GO is dit het ideale recept voor een leider die al zijn spelers naar een hoger niveau tilt en het onderste uit de kan schraapt.

Wanneer het even tegen zit, is een play van een boze Bert het enige wat nodig is om het vuur in iedereen weer aan te wakkeren.

Sensei

Eplica

Pieter “Zythos” Soethout

Met zijn crispy clean aim is Zythos de ultieme carry die op elk moment in een game de touwtjes in eigen handen kan nemen. Zijn stijl resembleert die van de Franse pro (tevens naamgenoot van onze organisatie) Apex in zijn agressieve maar effectieve aanpak.

Ondanks zijn schattige babyface heeft deze jongen zeer hoge verwachtingen van zichzelf die soms leiden tot frustraties en kapotte TV’s. Maar deze ongeëvenaarde inzet leidt tot ultieme vreugde wanneer hij weer eens eigenhandig een ronde voor het team beslist.

Rick “Wave” Dingemans

Ook wel bekend als “de jongen met de lange loop”, is Wave. de AWPer van trAxx. Koning van de entries en flashy flicks. Naast zijn magistrale AWP vaardigheden is Wave.

zeker niet te beroerd om als pistolero zijn werk te doen. In menig pistolround haalt Wave. 3 of zelfs 4ks. Naast zijn impact in-game is Wave. buiten de game ook zeer belangrijk in de ondersteuning van IGL Backstabbert. Potentie heeft Wave zeker, laten we hopen dat hij de absolute top haalt!