Tim ‘BlaziQ’ van Berghem, oprichter van Apex eSports en nu Flex IGL van Overwatch team Animals.

Altijd een verleden gehad hebbende in het FPS genre, maakte de stap van spellen als CS:GO en Battlefield naar Overwatch iets natuurlijks. Met mijn Hybride speel- en leidinggevende stijl hoop ik spektakel te kunnen naar de fans van Overwatch.

Ik hoop dat wij met dit team bij kunnen dragen aan een gezond game klimaat in Nederland. En bovendien een levendige periode van groei voort te kunnen zetten voor Apex eSports.

Mijn naam is Samantha ‘BlackRose’ van Hunen en ik ben de dps speler van het academy team Animals.

Ik heb altijd een aanleg gehad voor games, zoals voor de Gamecube en WII en ben nu overgestapt naar Overwatch. Hopelijk kan ik met mijn playstyle mensen inspireren om dps  te spelen en natuurlijk met mijn acties ook mensen vermaken.

Ik ben Dean “Smashing” Tabak en ik ben de main tank van het Apex team: Animals.

Ik heb hier en daar eigenlijk altijd wel games gespeeld maar Overwatch is de eerste die echt bleef hangen. Ik main tank omdat ik van het “bringing a knife to a gunfight” principe  hou en vandaar dat ik zelf ook besloot een hamer mee te nemen naar meeste Overwatch comp games.

Wanneer ik niet roekeloos naar het andere team charge zie ik mezelf best als een goede tank. Mijn grootste fout in het leven is dat ik de “Smashing” voiceline vergat te kopen. Maarja, niet iedereen is perfect.

Mijn naam is Jeffrey, a.k.a sKar. Ik ben 23 jaar oud en studeer Bestuurskunde. Daarnaast ben ik de main support van Apex.Animals. In het verleden heb ik verschillende fps games gespeeld, waaronder Call of Duty competitive.

Met CoD:Black ops 1 heb ik meegedaan aan verschillende lans, shootouts en de ESL Major Series. Aangezien ik een dagje ouder wordt en mijn aim niet meer super goed is heb ik besloten om mij te focussen als rol van support.

Mijn naam is Lianne “HellHamster” Brand. In het Overwatch team Animals vervul ik de rol als Teamcaptain en healer.

Ook al ben ik vroeger begonnen met vooral Nintendo games, heb ik goed me plek gevonden in PC games. Overwatch is een van de leukste games die ik tot nu toe heb gespeeld, door de type game en de bijbehorende lore.

Naast Overwatch heb speel ik veel meer games, van CS:GO tot Stardew Valley, eigenlijk kan je in mijn Steam Library van alle genres wel wat vinden.

Ik hoop dat we als team ver kunnen komen en vooral veel leren.

Mijn naam is Robin “Pendragon” Mank. In het Overwatch team Animals vervul ik de rol als Flex dps/tank.

Ik game al vanaf jongs af aan vroeger meer als social gamer op de Xbox en pc. De spellen die ik hiervoor veel heb gespeeld zijn Gunz the Duel, AoE, CS en de Dark Souls series, maar in Overwatch heb ik het eerste spel gevonden waar ik in een team ben gaan spelen.

Ik zit vooral in dit team, omdat het serieus samen spelen het spel leuker en uitdagender maakt.